Nyomtatás

Tiszta levegő?      Nem lehetetlen.

Napjaink rohanó világában nehéz találni olyan kis szigeteket ahol a levegő minősége az elfogadható Fresh-Air kategóriába sorolhatók.

A Daikin légtisztítók fejlesztése során nagy hangsúlyt fektetttek arra hogy Ön bárhol, bármikor élvezhesse a tiszta levegő adta biztonságot.

 

 

 

 A Daikin MC70L légtisztító 6 szintű szűrőrendszert alkalmaz

  1. A Streamer kinyomóegysége nagysebességű elektronokat bocsájt ki, amelyek lebontják és eltávolítják a levegőt szennyező részecskéket.Air purifier 2012 6layers  txt 2 tcm24-216086
  2. Az előszűrő kiszűri a port és eltávolítja a baktériumokat és allergéneket.
  3. A plazma ionizáló elektromosan feltölti a port és polleneket, amelyeket azt követően a szűrő eltávolít.
  4. Az elektromosan töltött elektrosztatikus porgyűjtő elem (a réteges porgyűjtő szűrő elején) felszívja a port és polleneket.
  5. A titánium apatit fotokatalitikus rétegen található fotokatalizátor (a réteges porgyűjtő szűrő hátoldalán) semlegesíti a szagokat és vírusokat. 
  6. A fotokatalizátor és szagtalanító katalitikus szűrő lebontja a formaldelhidet és szagokat.

 

 mc70

Erőteljes légtisztítás

 

A Daikin MC70L légtisztító rendszere a Streamer technológia segítségével kiszűri a káros anyagokat a levegőből és semlegesíti a szagokat, egészségmegőrző szerepe van, illetve nagy mértékben segít az asztmás és allergiás megbetegedésben szenvedők számára a tiszta levegő biztosításával.

 

 

 

Légtisztító, Tiszta levegő, Daikin, párásító

Copyright 2012. T+T Klíma.